BOG NA NEBU, NOLE I DUCA NA ZEMLJI: Susret srpskih šampiona u Šangaju!
Foto: Facebook

Najjača fotka

BOG NA NEBU, NOLE I DUCA NA ZEMLJI: Susret srpskih šampiona u Šangaju!

Ostali sportovi -
Nadam se da sam uzeo dobar pelcer već za ovaj vikend, poručio Borković

Najbolji srpski teniser i najbolji srpski automobilista Novak Đoković i Dušan Borković videli su se u Šangaju. Đoković igra na masters turniru u ovom gradu, dok se Borković vozi azijske trke FIA WTCC šampionata!Borković je objavio fotografije na Fejsbuku.

"Nezaboravan susret sa sjajnim Noletom u Šangaju. Sportski saveti od ovako velikog sportiste i čoveka bili su više nego korisni! Nadam se da sam uzeo dobar pelcer već za ovaj vikend, ali i za ostatak karijere", napisao je Duca Borković i nastavio:

"Nadam se da sam uzeo dobar pelcer od ovako sjajnog sportiste i čoveka i da će se primiti već ovog vikenda u Šangaju, ali i u ostatku moje karijere. Želim Novaku da nastavi sa sjajnom serijom pobeda, a ja se nadam da će moj automobil posle sudara u Pekingu biti spreman za ovaj vikend. Tim vredno radi na tome i uveren sam da će uspeti, a ja ću svakako dati sve od sebe na stazi", rekao je Borković posle susreta sa Đokovićem.Borković se nalazi na azijskoj turneji gde je proteklog vikenda u Pekingu zadobio lakše povrede posle sudara sa Rene Minihom koji je bio neizbežan. U sudaru je Borkovićev automobil pretrpeo ogromnu štetu, a njegov Campos tim danonoćno radi da bi auto bio spreman za nastavak turneje na stazi u Šangaju, 11. i 12.oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track