CEREMONIJA DODELE MEDALJA: Ivani Španović uručeno srebro
Foto: Printskrin

Obavljena svečanost

CEREMONIJA DODELE MEDALJA: Ivani Španović uručeno srebro

Ostali sportovi -
Zlato je osvojila Francuskinja Eloiz Lesijer (6,85 metara), dok je bronza otišla u Rusiju zahvaljujući Dariji Klišini (6,65 metara)
1 / 3 Foto: Printskrin

Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je ponosna zbog osvajanja medalje na Evropskom prvenstvu i dodala da je osećaj na postolju nezamenljiv.

"Zaista sam presrećna, jer kada se popnete ma na bilo koje od tih mesta na postolju jednostavno zaboravite na sve teškoće i prepreke koje su stajale na samom putu do uspeha", rekla je Španović posle današnje dodele medalja.

Ivana Španović je u juče u skoku u dalj osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu. Ona je ostvarila rezultat od šest metara i 81 centimetar, četiri manje od prvakinje Francuskinje Elojz Leser.

"Nemam vremena za slavlje, jer sezona još nije gotova i vraćam se kući da nastavimo sa treningom", dodala je Španović.

Evropska atletska unija pozvala je Ivanu Španović u tim Evrope na kontinentalnom kupu koji će održati sredinom septembra u Marakešu.

"Presrećna sam i zbog medalje, ali izuzetno ponosna što sam dobila poziv od Evropske atletske unije da predstavljam tim Evrope na Kupu kontinenata koji se održava sredinom septembra meseca u Marakešu", rekla je Španović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track