KARATE: Šotokan reprezentacija priprema se za Svetsko prvenstvo
Foto: Kurir Sport

Optimizam vlada

KARATE: Šotokan reprezentacija priprema se za Svetsko prvenstvo

Ostali sportovi -
Naša reprezentacija ide na Svetsko prvenstvo sa najvećim ambicijama, a razlog za to su izuzetno kvalitetni takmičari koji su se dokazali u proteklom periodu

Nakon uspešno odrađene prve faze priprema za Svetsko prvenstvo koja je sprovedena u Crnoj Gori (Buljarice) od 13-31.07.2014. godine, odrađena je u Subotici i druga faza priprema od 16-20.08.2014. godine.

Učestvovalo je oko 100 najboljih seniora, juniora, kadeta i pionira. Pripremama je rukovodio stručni štab reprezentacije u kojem se su nalazili naši najbolji treneri:

Ćirović Aco, Dmitrović Branislav, Radovanović Dragan, Miladinović Igor, Dašić Dejan, Rvović Nedeljko, Marković Marko, Margetić Ivana, Vajagić Sanela.

Tehnički domaćin priprema je bio karate klub Enpi iz Subotice, koji je omogućio vrhunske uslove za odvijanje priprema.

Svetsko Šotokan prvenstvo u okviru Šotokan karate organizacije Ujednijenih nacija održava se od 10-12.10.2014. godine u Poljskoj. Naša reprezentacija ide sa najvećim ambicijama, a razlog za to su izuzetno kvalitetni takmičari koji su se dokazali u proteklom periodu na najvećim takmičenjima kako u zemlji tako i na međunarodnoj sceni. Pre svega tu su seniori: Poledica Milan, Mijić Milorad, Jeremić Nebojša, Mijić Aleksandra, Ćirić Ana, Rajičić Marko, Vuković Đorđe, Marić Ljubiša, i mnogi drugi. Nakon Subotice slede pripreme na Vlasinskom jezeru od 23-28.08.2014. i posle toga sledi niz kontrolnih turnira u zemlji i inostranstvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track