LETNJI PAPARACO: Milorad Čavić po vrućini jede samo salatu

Srpski plivač uživao s mlađanom brinetom

LETNJI PAPARACO: Milorad Čavić po vrućini jede samo salatu

Ostali sportovi -
Čavić se u „silikonskoj dolini“, kako je drugačije prozvana ova ulica našeg glavnog grada, opuštao i očijukao s mladom brinetom, a sve to uz zdrav obrok koji ima pred sobom

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić uhvaćen je oštrim okom foto-reportera Kurira kako u poznatoj beogradskoj Ulici Strahinjića Bana uživa s nama nepoznatom devojkom.Čavić se u „silikonskoj dolini“, kako je drugačije prozvana ova ulica našeg glavnog grada, opuštao i očijukao s mladom brinetom, a sve to uz zdrav obrok koji ima pred sobom.Ne možemo da tvrdimo kakva je priroda odnosa našeg plivača s atraktivnom devojkom, ali se može naslutiti da njih dvoje uživaju u zajedničkim trenucima.

Život na usta ulazi
Život na usta ulazi

Čavić je u maju 2001. godine raskinuo vezu s odbojkašicom Ivanom Đerisilo, s kojom je bio na korak od braka. Nakon toga je imao nekoliko ljubavi, a njegove izabranice su bile manekenke, kreatorke, sportistkinje... Milorad Čavić osvojio je srebrnu medalju na OI u Pekingu, a ima titule evropskog i svetskog šampiona u disciplini 50 metara delfin stilom.Naš proslavljeni plivač je pre izvesnog vremena, nakon samo godinu i po dana rada, zatvorio svoju akademiju plivanja u Kragujevcu.(S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track