MILORAD ČAVIĆ: Veljinom treneru srpski pasoš pre Demarkusa Nelsona
Foto: Printskrin Kurir

Reakcija

MILORAD ČAVIĆ: Veljinom treneru srpski pasoš pre Demarkusa Nelsona

Ostali sportovi -
Bravo, Veljo! Jedno je biti šampion Evrope u malom bazenu, a drugo u olimpijskom! Dobrodošao u klub!, čestitao je legendarni plivač novom prvaku Starog kontinenta.

Bivši srpski plivač Milorad Čavić emotivno je propratio osvajanje zlatne medalje Velimira Stjepanovića na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

Onog trenutka kada se završila finalna trka na 400 metara slobodnim stilom, Čavić je postao siguran da je dobio naslednika, novog velikog šampiona.

"Bravo, Veljo! Jedno je biti šampion Evrope u malom bazenu, a drugo u olimpijskom! Dobrodošao u klub!", čestitao je putem Tvitera legendarni plivač novom prvaku Starog kontinenta.

Čavić je potom predložio da se Stjepanovićevom treneru, Krisu Tideju da srpski pasoš, jer će, kako je istakao, ovaj Amerikanac mnogo više učiniti za Srbiju od svog sunarodnika Demarkusa Nelsona, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, koji je za vreme dok je branio boje kluba sa Malog Kalemegdana dobio dvojno državljanstvo.

"Veljinom treneru, Krisu Tideju, da se da srpski pasoš! Čovek će 100 puta više učiniti za Srbiju u narednih šest godina nego Damarkus Nelson!", poručio je najbolji srpski plivač svih vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track