NEOBIČNE HELANKE: Pogledajte stajling zgodne Ivane Španović

Zanimljivosti

NEOBIČNE HELANKE: Pogledajte stajling zgodne Ivane Španović

Ostali sportovi -
Najbolja srpska skakačica u dalj ne prestaje da iznenađuje javnost nesvakidašnjim slikama

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ne samo da dobro skače u dalj, već provokativnim izgledom i odevanjem mami uzdahe gde god se pojavi.

Posle zanosnih fotografija u crnom bikiniju, Španovićeva se sada pojavila u helankama na kojima je ocrtana struktira mišića u donjem delu tela. Neobičan kostim mlade Novosađanke dodatno ističe zgodno telo i značaj bavljenja sportom i brige o pravilnom razvoju tela.

Španovićeva je nedavno izbila je na prvo mesto liste najboljih skakačica u dalj na svetu, prema rangiranju portala "All athletics", koji se bavi bodovanjem od 1999. godine. Rekorderka Srbije u skoku u dalj i bronzana sa šampionata sveta u Moskvi prošle godine zaslužila je prvo mesto na rang listi na osnovu postignutih rezultata na pet najboljih takmičenja u poslednjih godinu dana. U obzir se uzima kategorija takmičenja, postignuti rezultat kao i plasman, i to je upravo razlika između bodovanja Međunarodne atletske federacije, koja računa samo jedan najbolji rezultat ostvaren u toku sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track