NEVIĐENA BRUKA: Čavić napadnut na društvenim mrežama zbog Nelsona i Klea
Foto: Fonet

Zar nisu razumeli poruku srpskog plivača?

NEVIĐENA BRUKA: Čavić napadnut na društvenim mrežama zbog Nelsona i Klea

Ostali sportovi -
Čavić je predložio da je bolje da daju srpski pasoš treneru Velimira Stjepanovića nego košarkašu Demarkusu Nelsonu

BEOGRAD - Pojedini tviteraši žestoko su izvređali najboljeg srpskog plivača svih vremena Milorada Čavića, koji je pozvao naše vlasti da treneru Velimira Stjepanovića Krisu Tideju daju srpski pasoš.Stjepanović je u ponedeljak osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Berlinu u disciplini 400 metara slobodno, a naš plivač ima šanse da do kraja EP stigne do još nekog odličja.

Čavić je na društvenim mrežama odmah čestitao Stjepanoviću i bio je oduševljen njegovim uspehom. On je potom predložio da se Tideju da srpski pasoš, jer će, kako je istakao, ovaj Amerikanac mnogo više učiniti za Srbiju od svog sunarodnika Demarkusa Nelsona, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, koji je za vreme dok je branio boje kluba sa Malog Kalemegdana dobio dvojno državljanstvo. Čavić je isto rekao i za bivšeg fudbalera Zvezde i Partizana Brazilca Klea, koji je takođe dobio srpski pasoš.

Ova inicijativa najboljeg srpskog plivača svih vremena, koji je inače vatreni navijač Partizana, nije naišla na odobravanje nekih očigledno iskompleksiranih navijača Zvezde i tviteraša. Oni su žestoko izvređali Čavića.

Čavić (30) je pre dve godine okončao plivačku karijeru, a sada radi kao trener. On je osvojio brojne medalje za Srbiju na EP, SP i Olimpijadama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track