ODGAJA SINA DRAGANA: Nađa Higl ne razmišlja o plivanju
Foto: Fejsbuk

Sećate li je se

ODGAJA SINA DRAGANA: Nađa Higl ne razmišlja o plivanju

Ostali sportovi -
Nedavno sam postala majka, i mislim da su deca naše najveće bogatstvo, njihovi osmesi su najjače oružje protiv svega, kaže Nađa.

Nekadašnja reprezentativka u plivanju Nađa Higl, koja je podigla celu naciju na noge osvojivši zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. već godinama izbegava da bude u centru medijske pažnje.

Međutim, Nađa je podržala kampanju „Plivaj i pobedi reumatske bolesti dece“. Nedavno sam postala majka, i mislim da su deca naše najveće bogatstvo, njihovi osmesi su najjače oružje protiv svega - kaže Nađa.

Po svemu sudeći, Nađinih uspeha u bazenu, bar zasad, moći ćemo samo da se sećamo. Karijera joj je trenutno u drugom planu. Posvetila se bračnom životu, odgajanju naslednika kojem je sve podređeno.

"Sin mi je trenutno najbitniji i ne želim da on trpi zbog nekih mojih ambicija. Koliko mi obaveze oko njega bude dozvoljavale, toliko ću se baviti sportom. Zasad o povratku u bazen ne razmišljam, kaže Nađa.

Srpska plivačica Nađa Higl (27) se u septembru prošle godine udala za Milana Boharevića nakon dve godine veze, a par je u sredu proslavio i prvu godišnjicu bračnog života. Sportistkinja se od tada povukla iz javnosti, a početkom aprila ove godine supružnici su postali roditelji sina kojem su dali ime Dragan.

http://www.youtube.com/watch?v=nDTQPlNf9A4
http://www.youtube.com/watch?v=Ko3H-U6WHTc

(Kurir sport / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track