OPERACIJA: Poznati bokserski menadžer Frenk Maloni menja pol
Foto: Printskrin

Ne može da živi u senci

OPERACIJA: Poznati bokserski menadžer Frenk Maloni menja pol

Ostali sportovi -
Ne mogu više da živim u senci. To je razlog zbog kojeg činim to što sam danas. Ubilo bi me kada bih i dalje živeo sa teretom, rekao je Maloni

LONDON - Bivši bokserski prometer Frenk Maloni, kome je 61 godina, prolazi kroz proces promene pola, objavio je britanski list Sandej miror (Sunday Mirror).

Maloni, koji je, između ostalog, Lenoksa Luisa tokom devedesetih godina prošlog veka vodio do osvajanja titule svetskog šampiona u teškoj kategoriji, sada živi kao žena pod imenom Keli, naveo je u nedelju britanski list.

Nakon što se dva puta ženio, Malouni je svoju živopisnu karijeru završio u oktobru 2013, a britanskom listu rekao je da već dve godine prolazi kroz hormonsku terapiju pripremajući se za operaciju promene pola.

"Bio sam rođen u pogrešnom telu i uvek sam znao da sam žena. Ne mogu više da živim u senci. To je razlog zbog kojeg činim to što sam danas. Ubilo bi me kada bih i dalje živeo sa teretom", rekao je Maloni za Dejli miror.

Dodao je da mu je bokserska karijera pomogla da zaradi dovoljno novca koji mu je omogućio da izađe iz sporta i živi novi život kao žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja