RANKO PEROVIĆ: Voleo bih finale Crne Gore i Srbije!
Foto: Fonet Ap

Ista želja u dva tabora

RANKO PEROVIĆ: Voleo bih finale Crne Gore i Srbije!

Ostali sportovi -
Selektor Crne Gore Ranko Perović kaže za Kurir da bi bilo lepo kad bi duel s našim timom odlučivao o tituli novog evropskog prvaka

Selektora vaterpolista Crne Gore Ranka Perovića uhvatili smo na prepodnevnom treningu prvog slobodnog dana na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.Analizirajući prva dva kola, mladi stručnjak nam je rekao da sve ide po planu, osim malog iznenađenja u našoj grupi.

- Jedino je remi između Hrvata i Španaca iznenađenje. Favoriti su dobili svoje mečeve, a Srbija i Mađarska mi deluju najubedljivije. U našoj grupi to smo mi i Italijani. Naša razmišljanja idu od utakmice do utakmice, da dižemo formu i probamo da budemo prvi.Budući da smo razgovor vodili pre meča između Mađarske i Srbije, Perović je izneo zanimljivo razmišljanje o tom meču.

- Mađari su domaćini i učiniće sve da pobede, ali mislim da je Srbija najveći favorit za zlato. Biće sve otvoreno u vašoj grupi, pa čak bi i Nemci mogli da iskoriste nečiji loš dan.Ranko Perović zna kako bi izgledao idealan rasplet na Evropskom prvenstvu.

- Crna Gora i Srbija u finalu! Dejan Savić i ja smo veliki prijatelji, ali sportski ćemo želeti zlato u tom meču. Uvek je neizvesno u međusobnim duelima, ali sad smo mnogo daleko otišli. Mnogo je utakmica pred nama i svašta može da se desi - ocenio je on.

Specijalni izveštač iz Budimpešte, Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track