RUKOMETAŠI SE OKUPILI: Sledi prvi duel Srbije protiv Crne Gore od razdvajanja
Foto: RSS

Startuju kvalifikacije za EP

RUKOMETAŠI SE OKUPILI: Sledi prvi duel Srbije protiv Crne Gore od razdvajanja

Ostali sportovi -
Ulaz na utakmicu biće slobodan, ali uz ulaznicu. Svi zainteresovani ljubitelji rukometa i reprezentacije kartu za utakmicu Srbija – Crna Gora moći će da preuzmu na blagajnama hale Pionir u sredu, 29.oktobra od 15 sati pa do početka utakmice

Beograd – Rukometaši Srbije okupili su se danas u Beogradu, kako bi naredne dane iskoristili da se pripreme za prve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj. Orlovi na startu kvalifikacija dočekuju selekciju Crne Gore, u sredu, 29. oktobra od 20 sati u beogradskom Pioniru, a 2. novembra gostuju selekciji Izraela.

"Igrati za reprezentaciju to je ponos. Privilegija malog broja ljudi je da igra za svoju zemlju, i da u tom danu predstavlja zemlju iz koje dolazi. Mi imamo prava i da izgubimo i da pobedimo, ono što moramo da budemo svesni odgovornosti koju imamo, da predstavljamo reprezentativno svoju zemlju i da verujemo u rezultat. Očekujem dobru atmosferu, i da nam publika bude podrška“, istakao je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije.

„U sportu uvek mora da se ide napred. Pred nama su kvalifikacije, ali prve dve ekipe idu dalje i imamo velike šanse. Ovo je nedelja koja će nam poslužiti da se još bolje uigramo i da pokušamo da pobedimo Crnu Goru i Izrael. Mislim da imamo kvalitet i ja se nadam dobrim rezultatima. Daćemo sve od sebe za svoju zemlju i za reprezentaciju i nadam se dobroj atmosferi u Pioniru“, rekao je Momir Ilić, kapiten nacionalnog tima Srbije.

Srbija i Crna Gora sastaju se prvi put od razdvajanja dve države. Ulaz na utakmicu biće slobodan, ali uz ulaznicu. Svi zainteresovani ljubitelji rukometa i reprezentacije kartu za utakmicu Srbija – Crna Gora moći će da preuzmu na blagajnama hale Pionir u sredu, 29.oktobra od 15 sati pa do početka utakmice. Jedno lice može da preuzme maksimalno 4 ulaznice.

Ulaznice se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

Orlovi se nalaze u grupi 4, sa selekcijama Crne Gore, Izraela i Islanda. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016, održavaju se od oktobra do juna naredne godine. Po dve najbolje reprezentacije iz svake kvalifikacione grupe plasiraće se na EP, kao i najbolja trećeplasirana selekcija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track