SANJA TOŠIĆ: I bokserke su seksi!

Srpska devojka iz ringa

SANJA TOŠIĆ: I bokserke su seksi!

Ostali sportovi -
Volim da sam dama na ulici, a borac u ringu. Vidi se da nisam muškobanjasta

Srpska bokserka Sanja Tošić (25) kaže za sebe da je opasna devojka u ringu i dama na ulici, te da joj je najveća želja da Srbiju predstavlja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.Apsolvent je Filozofskog fakulteta, odsek istorija, i student Policijske akademije u Beogradu. Osvojila je Evropski kup u kik-boksu, bronzu na Svetskom prvenstvu, a prvakinja je Balkana u disciplini K1.Da li si imala podršku porodice kad si odlučila da se baviš boksom?- Nisam imala podršku, iako sam odrasla u sportskoj porodici. Bilo je veoma teško u početku, pogotovo je mami bio šok. Ona i dan-danas ne sme da gleda moje borbe - priča Sanja za Kurir.Jesi li se nekad potukla van ringa?- Samo jednom u životu, u samoodbrani. U diskoteci je jedan dečko vršio pritisak na mene, a ja nisam obraćala pažnju na njega. Nakon toga je postao baš napadan i zadala sam mu nekoliko teških udaraca...

Čuvajte se... Sanja Tošić
Čuvajte se... Sanja Tošić

Koliko u tvom životu, s obzirom na sport kojim se baviš, ima mesta za eleganciju?- Za eleganciju uvek ima mesta. Volim da sam dama na ulici, a borac u ringu. Koliko sam jaka i spremna za borbu, toliko sam i elegantna. Ne moraju devojke borci uvek da izgledaju muškobanjasto.Kako momci reaguju kada čuju da se baviš boksom?- U početku uvek naprave distancu, ali nakon toga im postane zanimljivo i počnu da me ispituju o tome...Koji su ti ciljevi u životu?- Glavni cilj mi je da se izborim za normu za Olimpijske igre u Riju 2016. To će biti kruna i kraj moje bokserske karijere. Tada ću imati 27 godina i posle toga ne vidim sebe u boksu, već u ulozi majke i porodične žene.

Sanja Stošić
Sanja Stošić

Danas revija u ŠapcuPOBEDIĆU JELENUDanas će se u Šapcu, u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, Balkan boksinga i gradskih vlasti, održati bokserski spektakl između boraca Srbije i Bosne i Hercegovine, a Sanja će braniti boje naše zemlje. Protivnica će joj biti Jelena Tanasić.- Uvek očekujem pobedu i stimulišem sebe ka tronu. Ne postoji bolji osećaj od toga da vam sudija podigne ruku. Jelena Tanasić je dobar borac, želim joj sve najbolje, ali i da izgubi od mene u ringu - jasna je Sanja.Traži zaštitnikaNEMAM DEČKADa li ti je zbog obaveza i treninga teško da održiš emotivne veze?- Teško je jer ne može svako da razume moj način života i obaveze. Trenutno nemam dečka. Imam dva treninga dnevno i često putujem, a sve to ostavlja posledice. Zato smatram da je najbolje zabavljati se s nekim iz svoje branše, nekim ko te razume i podržava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track