SREĆNA ZBOG OPORAVKA MIHAELA: Korina Šumaher prvi put nasmejana posle povrede supruga
Foto: Reuters

Lepe vesti

SREĆNA ZBOG OPORAVKA MIHAELA: Korina Šumaher prvi put nasmejana posle povrede supruga

Ostali sportovi -
Mihael nekoliko sati dnevno, uz pomoć najsavremenijih aparata i metoda, radi na motorici i reaktiviranju svih mišića i čula

Sunce je zasijalo iznad Ženevskog jezera. Ovako nemački mediji saopštavaju informaciju da je Korina Šumaher, supruga Mihaela prvi put od nesreće u decembru viđena nasmejana.

Slavni vozač formule 1, koji je 29. decembra teško stradao na skijanju u francuskim Alpima, prebačen je 16. juna iz bolnice u Grenobl u rehabilitacioni centar u Lozani. Mediji i dalje nemaju pristup, ali sudeći prema ponašanju Korine, oporavak teče u željenom pravcu.

Korina je tokom vikenda snimljena na ranču Šumaherovih kako jače konja. Pozirala je fotoreporterima, igrala se sa decom, a pokazala je i Mihaelovu amajliju koju nosi oko vrata.

Od njihovog ranča na obali Ženevskog jezera do bolnice u Lozani potrebno je 30-tak minuta vožnje kolima, pa Korina svakodnevno odlazi u posetu suprugu.

Mihael nekoliko sati dnevno, uz pomoć najsavremenijih aparata i metoda, radi na motorici i reaktiviranju svih mišića i čula. Cilj je da Mihael, posle 155 dana boravka u komi, ponovo nauči da hoda, razgovara i koristi sva čula.

Foto: Bild
Foto: Bild

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track