Udovičić i Rahimov razgovarali o unapređenju saradnje
Foto: Fonet

Sastanak dva ministra u Bakuu

Udovičić i Rahimov razgovarali o unapređenju saradnje

Ostali sportovi -
Udovičić se u Bakuu sastao i sa ambasadorom Srbije u Azerbejdžanu Nebojšom Rodićem, a potom je i obišao olimpijsko selo u kojem će biti smešteni učesnici prvih Evropskih olimpijskih igara

BAKU - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i njegov azerbejdžanski kolega Azad Rahimovom razgovarali su u Bakuu i istakli potrebu za realizacijom memoranduma o saradnji, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti sportske infrastrukture.

"Srbija i Azerbejdžan već sarađuju na osnovu Memoranduma o saradnji koji su dva ministarstva potpisala pre tri godine, a u kojem je poseban akcenat stavljen na razmenu volontera, kao i na mogućnosti za uzajamno korišćenje sportskih kompleksa po posebnim uslovima. Želimo dodatno da obogatimo zajedničke aktivnosti, stvarajući uslove za realizaciju konkretnih projekata u oblasti omladine i sporta“, izjavio je Udovičić.

On se u Bakuu sastao i sa ambasadorom Srbije u Azerbejdžanu Nebojšom Rodićem, a potom je i obišao olimpijsko selo u kojem će biti smešteni učesnici prvih Evropskih olimpijskih igara, koje će se 2015. godine održati u Bakuu.

Udovičić u Azerbejdžanu predstavlja Srbiju na prvom velikom Svetskom forumu o omladinskim politikama koji okuplja 700 učesnika iz 170 zemalja, među kojima i 80 ministara zaduženih za oblast omladine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track