UDOVIČIĆ: Verujem u vaterpoliste, medalja je glavni cilj

Podrška ministra

UDOVIČIĆ: Verujem u vaterpoliste, medalja je glavni cilj

Ostali sportovi -
Dolaskom pružam podršku i to se očekuje od ministra. Znam koliko znači da smo ovde, a ne samo kada se osvajaju medalje i čestita. Moja podrška na licu mesta treba da bude kada je najvažnije, izjavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

BUDIMPEŠTA - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uživo je gledao vatrepolo klasik koji su na Evropskom prvenstvu u Budimpešti odigrale selekcije Srbije i Mađarske. Udovičić je utakmicu gledao u društvu ambasadora Srbije Radeta Drobca. Ministra omladine i sporta u Budimpešti su dočekali Deneš Kemenj predsednik Vaterpolo saveza Mađarske i predstavnici VS Srbije, predsednik Milorad Krivokapić i generalni sekretar Nemanja Marijan. Udovičiću je društvo na tribinama pravio i Igor Vušurović direktor Uprave za sport Crne Gore.

"Dolaskom pružam podršku i to se očekuje od ministra. Znam koliko znači da smo ovde, a ne samo kada se osvajaju medalje i čestita. Moja podrška na licu mesta treba da bude kada je najvažnije. Sigurno ću doći na utakmice za plasman, ako treba u četvrtfinalu ili ako budu prvi u grupi onda narednog petka u polufinalu. Duboko verujem u njih, kao što i oni veruju u sebe. Ne želm da pričam o zlatu, ali iskreno se nadam da je medalja glavni cilj. Zašto da ne bude i najsjajnija medalja, pa da tako nastave kontiunitet donošenja odličja sa velikih takmičenja. Verujem u njih i želim im sve najbolje", izjavio je Udovičić.Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Mađarske sa 8:6 u derbiju Grupe B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track