VELIKI USPEH SRPSKIH GOLFERA: Ilić i Đorđević najbolji na Balkanu
Foto: Kurir Sport

Balkan čelendž trofej u Sloveniji

VELIKI USPEH SRPSKIH GOLFERA: Ilić i Đorđević najbolji na Balkanu

Ostali sportovi -
Ilić je tri runde završio sa ukupno 211 udaraca, što je vrlo impresivan skor pošto je imao rezultat od čak osam ispod para, dok je Đorđević imao 94 stejblford poena

Čedomir Ilić i Andrija Đorđević ostvarili su pojedinačno najbolje rezultate u svojim divizijama na Balkan čelendž golf trofeju, koji se u prethodna tri dana održavao na Bledu.Ilić je tri runde završio sa ukupno 211 udaraca, što je vrlo impresivan skor pošto je imao rezultat od čak osam ispod para, dok je Đorđević imao 94 stejblford poena.Naš tim u B diviziji u sastavu Andrija i Marko Đorđević i Mateja Aleksić odbranio je prvu poziciju osvojenu prošle godine. Oni su skupili ukupno 157 poena, pa su bili ubedljivi ispred drugoplasirane Albanije sa 141, odnosno trećeplasirane Rumunije sa 128 poena.

Andrija Đorđević
Andrija Đorđević

Srpska reprezentacija u A kategoriji koju su činili Čedomir Ilić, Ranko Helc i Ilija Đurđević uspela je da stigne do druge pozicije iza reprezentacije Turske, iako su nešto lošije stajali na tabeli posle prvog dana. Srbija je i prošle godine bila druga na Balkanu. Turci su imali 431 udarac, a naši reprezentativci 436. Treća je bila Grčka koja je završila takmičenje sa udarcem više od Srbije.U C diviziji u kojoj su se takmičile Jelena Lainović, Aleksandra Karadžić i Milica Dojčinović bila je izuzetna konkurencija, a naše reprezentativke stigle su do četvrte pozicije sa 140 osvojenih poena. Prva je bila Turska, druga Slovenija, a treća Bugarska.Na trodnevnom takmičenju Balkan čelendž trofeju na Bledu učestvovalo je 74 takmičara iz čak 14 država – Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Grčke, Turske, Bugarske, Rumunije, Albanije, Moldavije, Jermenije, Ukrajine, Kipra i Češke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track