VUČKOVIĆ UOČI IZRAELA: Cilj je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda
Foto: Fonet

Srpski rukometaš očekuje novu pobedu

VUČKOVIĆ UOČI IZRAELA: Cilj je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda

Ostali sportovi -
Reprezentativci Srbije su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine pobedili Crnu Goru, a putuju za Izrael gde se u nedelju sastaju sa reprezentacijom te zemlje

BEOGRAD - Rukometaš Srbije Nenad Vučković rekao je da je reprezentacija Srbije dovoljno iskusna i da protiv Izraela može da odigra dobar meč. "Ako budemo ispoštovali dogovor iz svlačionice siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda, kako bismo spremnije dočekali nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom", rekao je Vučković. Reprezentativci Srbije su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine pobedili Crnu Goru, a putuju za Izrael gde se u nedelju sastaju sa reprezentacijom te zemlje. "Danas krećemo na put u Izrael. Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela igra jako brz i temperamentan rukomet na čelu sa našim trenerom, međutim mi idemo da odigramo još bolju utakmicu", istakao je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije.

Perić je dodao da u odnosu na sastav u meču sa Crnom Gorom, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić. Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kući, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će ugostiti selekciju Izraela. Evropsko prvenstvo za rukometaša igra se u Poljskoj u januaru 2016. godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track