ZA KARTU VIŠE: Novinari obradovali Katarinu Tomašević!
Foto: Kurir Štampano

Za kartu više neverovatna pomama pred finalni meč

ZA KARTU VIŠE: Novinari obradovali Katarinu Tomašević!

Ostali sportovi -
Preko veze Srpski izveštači sredili ulaznicu za sinoćnji finalni meč Srbije i Mađarske golmanu rukometne reprezentacije Katarini Tomašević

Ovako bi verovatno bilo u Brazilu da su domaćini stigli do finala Svetskog prvenstva, i to u duelu s Argentinom. A možda i ne bi.Pomama za kartama pred finale Evropskog prvenstva između Mađarske i Srbije na bazenu Alfred Hajoš u Budimpešti je nešto što se teško može zamisliti. A i atmosfera je kao da igraju Brazil i Argentina na Marakani. Takva je i veličina ovog događaja kada je reč o vaterpolu.Ulaznica ni za lekUlaznica nije bilo ni za lek, pa je čak i naš vaterpolo savez morao da izda saopštenje tim povodom. Organizator je napravio propust i našim predstavnicima dao manji broj karata od traženog. Koliko je teško naći dragoceno parče papira, osetila je i „ministarka odbrane“, golman naše rukometne reprezentacije Katarina Tomašević.

Njen vapaj stigao je i do srpskih izveštača u Budimpešti, a mi smo onako naški prekopali mađarsku prestonicu i uspeli da joj obezbedimo jednu ulaznicu.- Tražila sam na sve strane, čak i u klubu, ali ni oni nisu mogli da nađu. Rekli su mi da je sve rasprodato mnogo, mnogo ranije - kaže nam uz širok osmeh Katarina, dok joj dajemo ulaznicu i dodaje:- Pustila sam na Fejsbuk da tražim kartu i onda ste se vi pojavili.Podržava momkeKatarina trenutno brani za Ferencvaroš, pa je u Mađarskoj domaćin, a svoj motiv da se pojavi na finalnom susretu iskreno je objasnila.- Tu sam da podržim naše momke jer znam da su i oni uvek uz nas kada igramo - zaključila je srpska reprezentativka, koja nam je donela mnogo radosnih trenutaka.

Imali veliku podršku... Vaterpolisti Srbije
Imali veliku podršku... Vaterpolisti Srbije

LudnicaI MAĐARI BILI U PROBLEMUUlaznicu više posebno su tražili navijači domaće selekcije. Mnogi fanovi Mađarske pokušavali su da dođu do dragocenog papira, a tribine bazena Alfred Hajoš nisu mogle da prime sve, pa su mnogi razočarano otišli u kafiće, gde su posmatrali direktan prenos velikog finala Evropskog prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track