ZALJUBLJEN: Veljine najveće ljubavi Džesika i mamina hrana
Foto: Fonet Ap

Privatni život najboljeg srpskog plivača

ZALJUBLJEN: Veljine najveće ljubavi Džesika i mamina hrana

Ostali sportovi -
Dvostruki prvak Evrope je u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjom koleginicom iz Južne Afrike

Momak koji je za tri dana uspeo da zadivi celu Srbiju i koga sada sigurno znaju širom naše domovine Velimir Stjepanović odiše skromnošću. Kada biste ga sreli na ulici, ne biste pomislili da je reč o plivaču koji je osvojio dve titule prvaka Evrope.O njegovim rezultatima i plivačkim kvalitetima dovoljno se saznalo, ali je njegov život izvan bazena i dalje tema interesovanja mnogih žitelja Srbije, a posebno lepšeg pola. Za njih razočaravajuća vest glasi da Velja ima devojku i da su nekoliko godina u ozbiljnoj vezi.Njeno ime je Džesika, rodom je iz Južnoafričke Republike, a znaju se iz vremena kada su zajedno trenirali plivanje.

Ljubav na daljinuIz sportskog druženja prešli su u romantičnu vezu i, uprkos čestim putovanjima, uspevaju da je održe. Kada im se mesta boravka poklope, koriste svaki slobodan trenutak kako bi bili zajedno i nadoknadili propušteno, a Velja je nedavno rekao da njihova dugotrajnost leži i u činjenici da je Džesika bila plivačica i da potpuno razume njegove obaveze.- Svake nedelje treniram deset ili jedanaest puta po dva sata u bazenu, uz po pola sata zagrevanja i istezanja, i tri puta u teretani po sat i po. Ne bih bio danas ovde da nisam bio uporan. Mama mi je, kad sam bio mali, govorila da ostanem i duže spavam, ali ja sam išao na treninge - pojašnjava Stjepanović.

Izlazak u „Ušće“Pored devojke, Velja uvek ističe da voli hranu koju njegova majka Ana pripremi, ali da zbog plivanja veoma retko sebi dozvoli omiljeno jelo - jagnjetinu ispod sača. U svakodnevne aktivnosti ubraja i obavezan ulazak na Fejsbuk i gledanje omiljene serije „Doktor Haus“, a otkrio je da je u toku sinoćnje večeri konačno prošetao gradom.- Nisam dosad imao priliku da vidim kako ljudi reaguju na zlatne medalje. Ići ću u „Ušće“ da prošetam, spreman sam na sve - uz osmeh je poručio naš as.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track