ANA PRIZNALA: 2010. htela sam da ostavim tenis, a sad želim da budem prva
Foto: Fonet

Prevazišla krizu

ANA PRIZNALA: 2010. htela sam da ostavim tenis, a sad želim da budem prva

Tenis -
To mi je cilj, zato sam još uvek ovde. Znam da i druge teniserke imaju istu želju, i da vredno rade, ali u tome je lepota takmičenja. Radujem se izazovima, kaže Ivanovićeva

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović ispričala je da je pre četiri godine majci Dragani rekla rekla da nije sigurna da više želi da se bavi "belim sportom", ali kaže da je upornošću i radom došla do toga da opet ima ambiciju da bude najbolja igračica planete. "Bilo je teških momenata u mojoj karijeri, posebno pamtim tu 2010. kao izuzetno lošu za mene. Sećam se da sam tada rekla mami Dragani da nisam sigurna da više želim da igram tenis. Tako sam se osećala. Ali, ostala sam u ovom sportu, vratila sam se na početke, setila sam se zašto toliko volim da igram. Ti porazi i teški trenuci su me pokrenuli i učinili jačom", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je takođe navela da joj je cilj da se vrati na prvu poziciju WTA liste.

"To mi je cilj, zato sam još uvek ovde. Znam da i druge teniserke imaju istu želju, i da vredno rade, ali u tome je lepota takmičenja. Radujem se izazovima. Najviše me boli izgubljen meč na Rolan Garosu, u trećem kolu od Lusi Šafarove. Osećala sam da sam u dobroj formi na šljaci, ali sam rano ispala i teško sam to podnela", zaključila je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track