(VIDEO) BEJBI ĐOKOVIĆ: Mladi Hrvat koji je eliminisao Nadala oduševljen novim nadimkom

PRIJA MU POREĐENJE SA BROJEM JEDAN

(VIDEO) BEJBI ĐOKOVIĆ: Mladi Hrvat koji je eliminisao Nadala oduševljen novim nadimkom

Tenis -
Drago mi je zbog tog poređenja. Istina je, kada igram dobro najsličniji sam Đokoviću, istakao je 17-godišnji hrvatski teniser Borna Ćorić

ZAGREB - Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić u ponedeljak je postao najmlađi igrač u prvih 100 na ATP listi, a mediji su mu odmah dali nadimak "Bejbi Đoković".Ćorić na najnovijoj ATP listi zauzima 93. mesto i najmlađi je teniser u prvih 100 u poslednjoj deceniji. On je prošle nedelje na ATP turniru u Bazelu stigao do polufinala, a u četvrtfinalu je priredio veliku senzaciju trijumfom nad trećim reketom sveta Špancem Rafaelom Nadalom - 6:2, 7:6 (7:4)."Imao sam odličan turnir. Odigrao sam nekoliko kvalitetnih mečeva, pobedio sam dvojicu iz Top 15, među kojima i Nadala, jednog od najboljih tenisera u istoriji. Igrao sam najbolji tenis u karijeri", rekao je 17-godišnji Ćorić.

http://www.youtube.com/watch?v=XKriktbMwSI
Bejbi Đoković "Drago mi je zbog tog poređenja. Istina je, kada igram dobro najsličniji sam Đokoviću, ali ja sam ja - Bebi Borna", ocenio je Ćorić.On ne krije da jednog dana želi da bude "broj jedan".

"Cilj mi je da budem prvi na svetu. Međutim, idemo korak po korak, sledeće godine bih voleo da uđem u Top 50", istakao je Borna Ćorić.

http://www.youtube.com/watch?v=7PAkswwStOg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track