EKSKLUZIVNE FOTKE: CRNA GORA NA NOGAMA Novak i Jelena sleteli u Tivat, pratnja do Budve!
Foto: Kurur Damir Dervišagić I Cile

Sve spremno za venčanje

EKSKLUZIVNE FOTKE: CRNA GORA NA NOGAMA Novak i Jelena sleteli u Tivat, pratnja do Budve!

Tenis -
Đoković je stigao u Tivat uoči venčanja sa verenicom Jelenom Ristić na Svetom Stefanu
1 / 8 Foto: Kurur Damir Dervišagić I Cile

TIVAT - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić sleteli su večeras privatnim avionom na tivatski aerodrom.Đoković je stigao u Tivat uoči venčanja sa Jelenom na Svetom Stefanu. Avion sa Novakom i Jelenom sleteo je večeras oko 19,45 časova na aerodrom u Tivtu.

U isto vreme redovnim letom Beograd - Tivat stigla je i porodica srpskog tenisera. Brojne novinarske ekipe čekale su dolazak Đokovića i njegove porodice u Crnu Goru.Đoković je na sebi imao plavo-belu majicu i crveni šorts, sa torbom u kojoj su bila dva teniska reketa. Novak i Jelena će se venčati na Svetom Stefanu na privatnoj ceremoniji koja će biti zatvorena za javnost. Portparol Đokovićeve porodice je rekao da će medijima biti poslato saopštenje, ne navodeći detalje. Par, koji čeka prvo dete, navodno je hteo privatno venčanje samo sa najbližim prijateljima i rodbinom. Venčanju će prisustvovati Đokovićevi treneri Boris Beker i Marjan Vajda, kao i nekoliko tenisera, među kojima će biti Marija Šarapova i Endi Marej.

Đokovići su se potom u džipovima sa zatamnjenim staklima uputil prema Svetom Stefanu.

Crnogorski mediji navode da se na Svetom Stefanu privode kraju poslednje pripreme za sutrašnje venčanje. Veselje, koje će uslediti posle venčanja na Kraljičinoj plaži, proći će uz veliko obezbeđenje.

Gostima na svadbi Novaka i Jelene biće na raspolaganju veliki šator, kao i velnes centar na Kraljičinoj plaži.

http://www.youtube.com/watch?v=jsMROB1CEP4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja