DIVLJA MAČKA: Pogledajte u kakvoj haljini igra Serena na US openu (FOTO)

Modni krik

DIVLJA MAČKA: Pogledajte u kakvoj haljini igra Serena na US openu (FOTO)

Tenis -
Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams krenula je u odbranu titule na US openu u haljini koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

NJUJORK – Američka teniserka Serena Vilijams ponovo je u centru pažnje. Najbolja teniserka sveta ove sezone ne može da se pohvali sjajnim rezultatima na gren slem turnirima, ali je njena nova odevna kombinacija na Otvorenom prvenstvu SAD definitivno bila tema dana u Njujorku.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nema dileme da će modni kritičari u narednim danima tek komentarisati najnoviju Sereninu kreaciju.

Foto: AP
Foto: AP

Naime, mlađa sestra Vilijams krenula je u odbranu titule na "Flašing Medouzu" u leopard haljini koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: AP
Foto: AP

Serena bi posle kikseva na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu, ranom eliminacijom u Njujorku mogla da ostane i bez prvog mesta na WTA listi. Ona na US openu juri šestu titulu i ukupno 18. gren slem trofej u karijeri .

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Serena je u prvom kolu lako savladala zemljakinju Tejlor Tausend sa 6:3, 6:1, a u nastavku takmičenja je očekuje duel sqa još jednom Amerikankom Vanijom King.Za razliku od Serene, srpska teniserka Ana Ivanović se na terenu pojavila u elegantnom izdanju, u potpuno crnoj kombinaciji, a čak su i kačket i znojnice bile u skladu sa haljinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track