DRUŽINA PRSTENA: Ko od naših sportista nosi burmu
Foto: Kurir Štampano

Ponosno oženjeni

DRUŽINA PRSTENA: Ko od naših sportista nosi burmu

Tenis -
Novak Đoković pokazao prsten u SAD, poput njega ne skidaju ga ni Krstić, Vidić i Rađen

Novak Đoković je pre neko veče u TV šouu Dejvida Letermana ponosno nosio pozamašnu burmu, pa je to prilika da vidimo kakva je situacija kod naših popularnih sportista.

Bar na onom uzorku koji smo „obradili“, ispostavilo se da veći procenat oženjenih nema naviku da nosi venčani prsten. Za sportiste je to, inače, problematičnije nego za običan svet jer na treninzima i utakmicama moraju da ga skinu zbog eventualnih povreda. Pa ko onda dva puta dnevno to da radi, a uz sve to, burma se lako izgubi.Janko Tipsarević, na primer, nema naviku da je nosi, kao ni Marko Jarić, koji nije mario za to dok je bio u skladnim odnosima s Adrijanom Limom. Malo deblje prste ima i zvezda Čelsija Bane Ivanović, pa burmu nismo videli ni na njegovoj ruci, a u sličnom fazonu je i kapiten Partizana Saša Ilić, kao i nekadašnji najbolji vaterpolista sveta, a sada političar Aleksandar Šapić.

Dolazimo do grupe koja želi svima da stavi do znanja da su oženjeni, a to su kapiten košarkaša Srbije Nenad Krstić, pa Nemanja Vidić, koji je nedavno prešao u Inter. Burmu kad je van bazena ne skida ni Nikola Rađen, jedan od najboljih vaterpolista Evrope, suprug poznate pevačice Ane Kokić.

SPORTISTI I BURMENovak Đoković - nosiJanko Tipsarević - ne nosiNenad Krstić - nosiMarko Jarić - ne nosiBane Ivanović - ne nosiAleksandar Šapić - ne nosiNikola Rađen - nosiSale Ilić - ne nosi

Za supruguRAUL LJUBIO PRSTEN POSLE GOLAOd svetskih zvezda Dejvid Bekam, na primer, uvek nosi burmu van terena, dok košarkaški superstar Lebron Džejms ne haje za to. Lea Mesija mrzi da je non-stop skida i stavlja. Međutim, španski fudbaler Raul je posle svakog gola ljubio burmu i tako je pogotke posvećivao supruzi Mamen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track