JELENA OD MONAKA: Novakova supruga se porađa kao princeza!
Foto: TANJUG

Pripreme u toku

JELENA OD MONAKA: Novakova supruga se porađa kao princeza!

Tenis -
Supruga najboljeg tenisera sveta porodiće se ne samo u istoj privatnoj klinici u Nici, nego će biti u istom apartmanu koji će dva meseca kasnije koristiti supruga princa Alberta

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Jelena, porodiće se ne samo u istoj privatnoj klinici u Nici, nego će biti u istom apartmanu koji će dva meseca kasnije koristiti princeza Šarlin od Monaka.

I dok lepša polovina princa Alberta prema nezvaničnim pričama očekuje blizance (krajem decembra), Nole i Jelena i dalje ne žele da otkriju hoće li prvi reket planete krajem oktobra dobiti sina ili ćerku.Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuće se neki od najboljih lekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla. U svakom slučaju, Đoković će nakon Šangaja otputovati nazad u Evropu, gde ga očekuje masters u Parizu, koji startuje 27. oktobra, ali nema sumnje, ukoliko do radosnog događaja dođe pre tog datuma, čelnici ATP tura će imati razumevanja ukoliko Novak preskoči pomenuti događaj.Noleta bismo na terenu onda tek videli početkom novembra, i to na završnom mastersu u Londonu, a onda će uslediti povratak u Monte Karlo i kratak izlet u Mombaj (od 28. novembra do 13. decembra), gde će uzeti učešće u premijernoj teniskoj ligi u kojoj će učestvovati najbolji teniseri i teniserke sveta.

Kurir sport/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track