NAJPOPULARNIJI SRBIN: Đokovića na Fejsbuku prati više od 5 miliona ljudi
Foto: AP

Armija navijača raste

NAJPOPULARNIJI SRBIN: Đokovića na Fejsbuku prati više od 5 miliona ljudi

Tenis -
Najbolji srpski teniser Novak Đoković zahvalio se svojim navijačima na podršci pošto je na Fejsbuku u petak premašio cifru od pet miliona lajkova

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković zahvalio se svojim navijačima na podršci pošto je na Fejsbuku u petak premašio cifru od pet miliona lajkova. "Ima nas 5 miliona, WOW! Hvala vam svima na podršci, na svim porukama i komentarima koje mi šaljete! Sve mi to mnogo znači", napisao je Novak Đoković.

Đoković je ubedljivo najpopularniji Srbin na društvenim mrežama, pošto u ovom trenutku na Fejsbuku ima 5.025.596 lajkova, dok na Tviteru ima 3,24 miliona sledbenika.Američki ugledni časopis "Njuzvik" ocenio je da je prvi teniser sveta Novak Đoković najbolji predstavnik Srbije. Novak se svojim uspehom pohvalio i na Tviteru.

Među teniserima ubedljivo najpopularniji je Španac Rafael Nadal koji na Fejsbuku ima 14.393.602 lajkova, dok ga na Tviteru prati 6,47 miliona ljudi. Iza njega je Švajcarac Rodžer Federer koji na Fejsbuku ima 14,342,446 lajkova, a na Tviteru 1,96 miliona sledbenika. Muški dvojac prati Ruskinja Marija Šarapova sa 13.986.600 lajkova na Fejsbuku i 1,16 miliona sledbenika na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track