NOVAK JOŠ NIJE ODLUČIO: Ne znam da li ću igrati za Srbiju protiv Indije
Foto: Reuters

Đoković se uskoro saopštiti odluku

NOVAK JOŠ NIJE ODLUČIO: Ne znam da li ću igrati za Srbiju protiv Indije

Tenis -
Đoković je u subotu poražen u polufinalu US opena od Japanca Keija Nišikorija. Najbolji teniser sveta nalazi se na spisku igrača selektora Srbije Bogdana Obradovića

NJUJORK - Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da još nije odlučio da li će igrati za Srbiju u meču baraža za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa protiv Indije.Đoković je u subotu poražen u polufinalu US opena od Japanca Keija Nišikorija. Najbolji teniser sveta nalazi se na spisku igrača selektora Srbije Bogdana Obradovića."Treba da razgovaram sa selektorom i igračima, pa ću za neki dan da objavim odluku", rekao je Đoković posle poraza u Njujorku.Duel između Indije i Srbije na programu je od 12. do 14. septembra u Bangaloru. Pored Đokovića za duel sa Indijom su prijavljeni Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac. Za Indiju će igrati Somdev Devarman, Juki Bambri, Saket Mujeni i Rohan Bopana.Đoković je poslednji put igrao za Srbiju prošle godine u finalu Dejvis kupa protiv Češke. On je ove godine propustio i duel protiv Švajcarske.

Teniseri Srbije su jutros u Bangalor gde je očekuje meč plej-ofa Dejvis kupa protiv Indije za opstanak u Svetskoj grupi za 2015. godinu. Predvođeni selektorom Bogdanom Obradovićem u Bangalor su stigli Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, dok će se Nenad Zimonjić priključiti timu u ponedeljak. "Domaćin nam je priredio sjajnu dobrodošlicu, na nama je sada da dobro radimo i da se najbolje moguće pripremimo za izuzetno važan meč protiv Indije. Došli smo nedelju dana ranije da bismo se maksimalno spremili, jer uslovi u Bangaloru su teški za igru zbog nadmorske visine koja je preko 800 metara, velika je vlažnost i neće biti lako. Ipak, mi ćemo probati od prvog poena da dominiramo u tom meču. Devarman i Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, ali u dublu cemo videti ko će igrati sa Zimonjićem", rekao je Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track