NOVAK PRED US OPEN: Treniraću sa dva reketa
Foto: AP

Ne igra dobro, ali ga optimizam ne napušta

NOVAK PRED US OPEN: Treniraću sa dva reketa

Tenis -
Da budem iskren, trenirao sam više nego uobičajeno. Trenirao sam mnogo, više nego dovoljno. Ali to je sport, ne može se uvek pobeđivati, izjavio je Đoković

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da se njegovi rani porazi u Torontu i Sinsinatiju ne mogu objasniti nedovoljnim treniranjem u pauzi posle Vimbldona.“Da budem iskren, trenirao sam više nego uobičajeno. Trenirao sam mnogo, više nego dovoljno. Ali to je sport, ne može se uvek pobeđivati“, izjavio je Đoković posle poraza od Tomija Robreda u trećem kolu Sinsinatija.

“Voleo bih da sam odigrao više mečeva na betonu pred US open. Sada se vraćam treninzima, provešću na terenu što je više moguće. Analiziraću igru, ono što sam pogrešno radio i probaću da budem bolji za Njujork“, dodao je Novak.

Na pitanje da li će uvesti neku novinu u pripreme za US open, Đoković je odgovorio:

“Treniraću sa dva reketa“, kazao je Novak uz osmeh:

“Ne, priprema će biti manje-više ista. Oko mene je tim ljudi, pokušaćemo da analiziramo igru i da se postaramo da se krećem u pravom smeru. Želim da u Njujorku budem na vrhuncu forme. Istina je da sam očekivao više od sebe na ova dva turnira, ali moram da idem dalje – sledi Gren slem turnir i tu želim da igram dobro“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja