NOVAKOV SIN STEFAN: Rođen kada i Nobel i Vidić
Foto: Fejsbuk

Zanimljivosti

NOVAKOV SIN STEFAN: Rođen kada i Nobel i Vidić

Tenis -
Dvadesetprvog dana oktobra rođendan između ostalih slave i ruski režiser Nikita Mihalkov, izraelski političar Benjamin Netanjahu, španski košarkaš Riki Rubio...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su u utorak 21. oktobra 2014. godine uveče roditelji dečaka, koji će se zvati Stefan.

Novak je u sredu ujutro putem društvenih mreža, zahvalio fanovima na čestitkama i lepim željama, poručivši da je porodica sada trojac i da su svi presrećni.

"Mi smo sada trojac I presrećni smo!!! Ponosan sam na moju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima", napisao je Đoković.

Zanimljivo je da su na isti dan, ali 1833. godine rođeni i Alfred Nobel, čuveni švedski hemičar, a rođendan slave i fudbaler Nemanja Vidić, izraelski političar Benjamin Netanjahu, reditelj Nikita Mihalkov, španski košarkaški reprezentativac Riki Rubio, muzičar Dizi Gilespi, glumac Ken Vatanabe, britanski pesnik Semjuel Tejlor Kolridž, teniser Bernard Tomić, fudbaler Pol Ins...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track