NOVAKOVA TAZBINA SLAVI: Roditelji Jelene Đoković na Avali proslavili venčanje ćerke
Foto: Aleksandar Jovanović

Veselje bez mladenaca

NOVAKOVA TAZBINA SLAVI: Roditelji Jelene Đoković na Avali proslavili venčanje ćerke

Tenis -
Roditelji Jelene Đoković svečanim ručkom obeležili su nedavno venčanje svoje starije ćerke koja se udala za najboljeg tenisera sveta

BEOGRAD - Miomir i Vera Ristić obeležili su u subotu venčanje njihove ćerke Jelene, koja se nedavno udala za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ristići su organizovali svečani ručak za prijatelje i porodicu, a slavlje je organizovano u jednom restoranu podno Avale. Domaćini su u dobrom raspoloženju na ulazu dočekali svoje najbliže prijatelje i rođake, oko stotinak zvanica, a pritom su pozdravili i okupljene novinare.

Cela sala preuređena je za ovu priliku, stolice su ukrašene svečanim mašnama, a bogati cvetni aranžmani uneli su svežinu u ceo enterijer. Gosti su počeli da pristižu oko 17 časova na slavlje koje je u najluksuznijem ambijentu potrajalo osam sati. Jelenini roditelji izabrali su za svoje zvanice najskuplji meni koji iznosi 50 evra po jednoj osobi.

Novak i Jelena, Foto: Twitter
Novak i Jelena, Foto: Twitter

Mladenci nisu prisustvovali svečanom ručku pošto su još uvek na medenom mesecu u Grčkoj. Novak i Jelena će svoj odmor zatim nastaviti u Italiji. Građansko venčanje održano je u četvrtak 10. jula, između miločerske i Kraljičine plaže, ispod velikog bora na platou pored Vile Miločer. Kanonsko venčanje održano je dva dana kasnije, takođe na Svetom Stefanu, u crkvi "Sveti arhiđakon Stefan".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja