NOVI DOKUMENTARAC: Đoković u Beogradu snima film
Foto: Reuters

Da se ne zaboravi

NOVI DOKUMENTARAC: Đoković u Beogradu snima film

Tenis -
Novak će narednih dana zajedno sa velikom produkcijskom ekipom obići nekadašnju školu, kraj u kojme je odrastao, terene na kojima je počeo da trenira tenis...

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković, završio je onabeze oko venčanja sa Jelenom Ristić, posle veselja na Svetom Stefanu novopečeni supružnici boravili su u Grčkoj, a potom stigli u Beograd gde će se narednih dana snimati materijal za dokumentarni film posvećen jednom od najboljih srpskih sportista svih vremena.

"Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju. U ovom filmu će komentarisati prelomne životne trenutke o kojima nikada nije govorio, kao i sve detalje vezane za njegove teniske početke, prvu ljubav i porodicu", priča dobro obavešteni izvor i dodaje da se Đoković putem imejla mesecima dogovarao sa rediteljima koje teme će ići kojim redosledom i koja mesta u Beogradu će morati da budu obezbeđena da se na pravi način dočara njegova mladost.

"Novak je insistirao da sve bude odrađeno na vrhunskom nivou, kao i da nakon svakog snimljenog seta pogleda materijal i ako treba sugeriše šta treba da se promeni ili doda. Radi se o svetski poznatim rediteljima, tako da svi veruju da će dati svoj maksimum da sve bude na vrhunskom nivou. Cela ekipa je već nekoliko dana u Srbiji i unajmila je čak neke od naših ljudi za posebne efekte koje nisu mogli da donesu", dodaje naš izvor.

Novak i njegova supruga Jelena, u utorak su se putem društvenih mreža obratili poštovaocima, poručivši da je iza njih najbolji period njihovog života i da su spremni za nove izazove.

Što se tiče obaveza na terenu, Novaka 4. avgusta čeka početak američke turneje, koja startuje Rodžers kupom.

Kurir sport / Alo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track