PROMOVIŠE ISHRANU BEZ GLUTENA: Đoković snimio novu reklamu i trenirao sa Dimitrovim
Foto: FB

Sprema se za Peking

PROMOVIŠE ISHRANU BEZ GLUTENA: Đoković snimio novu reklamu i trenirao sa Dimitrovim

Tenis -
Najbolji teniser sveta Novak Đoković proslavio se svojom bezglutenskom ishranom, pa ne čudi što je upravo srpski teniser zvezda prve TV reklame za francusku kompaniju Žerble

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne krije da mu je bezglutenska dijeta promenila karijeru. Novak je na početku karijere imao puno problema sa povredama i nedostatkom energije, ali se sve to promenilo kada je iz svoje ishrane izbacio gluten. "Ranije nisam bio sposoban da se takmičim na najvišem nivou, kako sam želeo. Imao sam puno zdravstvenih problema, kako na terenu, tako i van njega. Međutim, sve se promenilo, posle samo nedelju dana bezglutenske dijete. Odmah sam primetio razliku, imao sam više energije, osećao sam se lakše I dinamičnije. Godinu dana kasnije postao sam novi igrač i novi čovek, zdrav i pun energije", rekao je Đoković. Novak se proslavio svojom bezglutenskom ishranom, pa ne čudi što je upravo srpski teniser zvezda prve TV reklame za francusku kompaniju Žerble.

http://www.youtube.com/watch?v=Sisui2XsNds
Đoković je navijačima otkrio kako je izgledalo snimanje nove reklame. Inače, Novak Đoković se trenutno priprema za ATP turnir u Pekingu, koji je na programu od 29. septembra do 5. oktobra. On je u petak trenirao sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim. "Malo takmičenja je zgodna stvar! Grigor me baš rastrčao tokom treninga", napisao je Đoković na Fejsbuku uz njihovu zajedničku fotografiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track