SELFI GOSPOĐE I GOSPODINA ĐOKOVIĆA: Najlepše je iza nas, krećemo u nove izazove
Foto: Fejsbuk

Vraća se treninzima

SELFI GOSPOĐE I GOSPODINA ĐOKOVIĆA: Najlepše je iza nas, krećemo u nove izazove

Tenis -
Poslednjih nekoliko nedelja su bile najlepše u našim životima, a sada sa novom energijom krećemo u nove izazove, napisao je Đoković na društvenim mrežama

Najbolji svetski teniser Novak Đoković po svemu sudeći završio je medeni mesec i vraća se svojim uobičajenim obavezama na teniskom terenu.

Po osvajanju Vimbldona Đoković se venčao sa dugogodišnjom devojkom Jelenom, potom je usledio medeni mesec, a sada počinje operacija "Amerika", s obzirom da sledi turneja u kojoj će teniseri igrati na Rodžers kupu, Mastersu u Sinsinatiju i US Openu.

"Gospođa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda! Hvala vam svima na prelepim željama. Poslednjih nekoliko nedelja su bile najlepše u našim životima, a sada sa novom energijom krećemo u nove izazove", napisao je Đoković na društvenim mrežama uz selfi.

Prve obaveze Novaka očekuju 4. avgusta kada u Torontu počinje Rodžers kup, gde brani polufinale i 360 bodova. Sledi Masters u Sinsinatiju, jedini koji nema u svojoj kolekciji, i gde brani četvrtfinale i 180 bodova. Konačno, od 25. avgusta Novak će braniti finale na US Openu, poslednjem gren slemu ove sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track