Serena vrckala pred Đokovićem
Foto: Reuter

Susret Amerikanke i Srbina

Serena vrckala pred Đokovićem

Tenis -
Srpski teniser je aplauzom iz prvog reda pozdravio njen izlazak na binu, a nema sumnje da je i njena atraktivna haljina privukla pažnju prvog igrača sveta

Amerikanka Serena Vilijams, osim što je najbolja teniserka na svetu, neodoljiva je i van terena. Prva igračica sveta privukla je pažnju svojih kolega, pre svih Novaka Đokovića, i koleginica na žurki koja je organizovana povodom početka turnira u Pekingu. Srpski teniser je aplauzom iz prvog reda pozdravio njen izlazak na binu, a nema sumnje da je i njena atraktivna haljina privukla pažnju prvog igrača sveta. Pored Novaka, i naša igrača Ana Ivanović bila je oduševljena izgledom najbolje teniserke sveta, a i svi ostali nisu ostali ravnodušni stajlingom Amerikanke.Publika u Pekingu, osim što ima priliku da gleda najbolje igračice na WTA listi, uživaće i u njihovoj lepoti, i to se moglo najbolje primeti na žurki povodom tog turnira. U centru pažnje kao po običaju bila je naša teniserka Ana Ivanović, koja se smatra jednom od najlepših sportistkinja na svetu i svuda gde se pojavi okružena je obožavaocima. Naravno, pored nje, svojom lepotom zračile su i Kanađanka Eženi Bušar, kao i Dankinja Karolina Voznijacki.(M. N.)

Turnir u PekinguPOBEDE ANE I NOVAKANovak Đoković i Ana Ivanović i juče su bili uspešni u Pekingu. Prvi reket sveta u 1. kolu bio je bolji od Giljerma Garsije Lopeza iz Španije sa 2:0 (6:2, 6:1) i u narednoj rundi igraće protiv Kanađanina Vaseka Pospišila. Ivanovićeva je pobedila Švajcarskinju Rominu Oprandi rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) i sledeća protivnica biće joj Nemica Sabina Lisicki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track