(VIDEO) BILA BI NAJLEPŠI ŠPIJUN: Ana Ivanović ponovila da je kao mala htela da bude agent CIA
Foto: Printscreen

Voli sve vezano za to

(VIDEO) BILA BI NAJLEPŠI ŠPIJUN: Ana Ivanović ponovila da je kao mala htela da bude agent CIA

Tenis -
Srpska teniserka Ana Ivanović, pre duela sa Amerikankom Serenom Vilijams, dala je kratak intervju, a zatim je odgovarala i na zanumljiva pitanja navijača

SINGAPUR - Srpska teniserka Ana Ivanović, pre duela sa Amerikankom Serenom Vilijams, dala je kratak intervju, a zatim je odgovarala i na zanimljiva pitanja navijača. "Divno je biti u Singapuru. Uzbuđena sam što sam deo takmičenja sa osam najboljih na svetu. Ovo je bio moj veliki cilj na početku sezone. Ipak, morala sam to da stavim na stranu i da naporno radim. Bilo je malo oscilacija zbog prevelike želje, ali se dobro završilo" rekla je Ivanovićeva.Jedna od najlepših sportistkinja sveta u opuštenom razgovoru otkrila je i koja joj je omiljena haljina."Najviše mi se dopala ona koju je dizajnirala Roksanda Ilinčić, a koju sam nosila na žurki pred start Vimbldona", dodala je Ana.Srpska teniserka je u intervjuu rekla i šta bi volela da nauči."Htela bih da znam da pevam i plešem, ali ne bih to da pokazujem sada, niko to ne želi da vidi", kroz smeh je rekla Ivanovićeva.Poznato je da profesionalni sportisti nemaju mnogo slobodnog vremena, pa je Ana otkrila šta bi radila da nema toliko obaveza.

http://www.youtube.com/watch?v=uOWcI08fy-o
"Volela bih da odem u šoping, volim radnje u kojima ima više brendova."Zatim su na red došla i pitanja fanova, a prvo se odnosilo na omiljeni turnir koji je osvojila."Turnir u Tokiju, bila je to posebna nedelja za mene." Anu su pitali da li razmišlja na srpskom ili engleskom jeziku."To je veoma dobro pitanje. Zavisi od situacije u kojoj se nalazim, ponekad mi se dogodi da kažem nešto na engleskom, a trebalo je na srpskom", odgovorila je ona uz osmeh.Ivanovićeva je još jednom ponovila da bi verovatno bila agent američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) da nije počela da igra tenis."Volim CIA i sve stvari vezane za to", ponovila je Ana priču iz Indijan Velsa.Srpkinja je na kraju otkrila i ko je bio zaslužan za to što je izabrala da ostane u belom sportu."Počela sam da se bavim tenisom zbog Monike Seleš, njene agresivnosti i takmičarskog duha, zaključila je Ana Ivanović.Ona je na kraju priznala da će joj u penziji najviše nedostajati putovanja i prijatelji koje je stekla na WTA turu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track