(VIDEO) I NOVAK SE OKUPAO: Nominovao Končitu, Mister Bina i Džordana

Niz se nastavlja

(VIDEO) I NOVAK SE OKUPAO: Nominovao Končitu, Mister Bina i Džordana

Tenis -
U pauzi priprema za ‪‎US open‬ odgovorio sam na izazov nekih sjajnih ljudi. Baš mi je drago da sam deo ovog pokreta, rekao je Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da se uključi u humanitarnu donatorsku akciju za fondaciju koja se bori protiv ALS (Amiotrofična lateralna skleroza), koju su do sada podržale mnoge poznate ličnosti među kojima su i Mark Zakerberg i Bil Gejts, Lebron Džejms, Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi ..."U pauzi priprema za ‪‎US open‬ odgovorio sam na izazov nekih sjajnih ljudi. Baš mi je drago da sam deo ovog pokreta! I sad izazivam Končitu, Mr. Bina i Džordana", napisao je Đoković.

Reč je o izazovu ledene vode koji se proširio na društvenim mrežama. Oni koji se poliju imaju pravo da pozovu troje ljudi da se u sledeća 24 sata i sami poliju ili da doniraju novac.

Lu Gerigova bolest je progresivna neurodegenerativna bolest koja napada gornje i donje motorne neurone. Što bolest više napreduje, oboleli sve više gube kontrolu nad svojim mišićima, a u poslednjem stadijumu bolesti ostaju potpuno paralizovani.

http://www.youtube.com/watch?v=RV1JFT1rBAE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track