SRAMNO: U Beogradu pretučeni i opljačkani đaci iz Bele Crkve!

Incident na ekskurziji

SRAMNO: U Beogradu pretučeni i opljačkani đaci iz Bele Crkve!

Crna Hronika -
Grupa učenika Tehničke škole ''Sava Munćan" iskoristila slobodno vreme da se prošeta Beogradom, ali su ubrzo doživeli neprijatnost...

BEOGRAD - Nasilje!Petorica nepoznatih muškaraca napala su grupu učenika iz Bele Crkve i opljačkala ih, a jedan od srednjoškolaca S. K. (18) zbog povreda je završio na VMA.

Incident se dogodio oko 18 sati u Dunavskoj ulici u centru grada. Grupa učenika Tehničke škole ''Sava Munćan" iz Bele Crkve, čekajući autobus za povratak kući, iskoristila je slobodno vreme da se prošeta Beogradom, ali su ubrzo doživeli neprijatnost koju će dugo pamtiti.

- Učenici su se spustili sa Kalemegdana ka Dunavskoj ulici, gde su ih presreli mladići koji su fizički nasrnuli na njih. Neki od učenika su opljačkani i od njih je ukradena određena količina novca, a jedan je povređen - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

Zbog udaraca po glavi učenik S. K. je vozilom Hitne pomoći prebačen na VMA i njegovo stanje je stabilno.- Pacijent je zadobio lakše povrede po licu i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje - rekli su iz VMA.Napadači su pobegli i za njima policija intezivno traga.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track