SRAMOTNO: Rođaka silikonske kraljice gola čestita Vaskrs!
Foto: Facebook

Ima li stida

SRAMOTNO: Rođaka silikonske kraljice gola čestita Vaskrs!

Stars -
Sonja Jojić je na društvenu mrežu postavila provokativne fotografije, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije uz fotografiju na kojoj joj grudi pokriva samo kosa čestitala najveći hrišćanski praznik
1 / 2 Foto: Facebook

Da li joj je nešto sveto?! Sanja Jojić (26), manje poznata rođaka silikonkse kraljice Tijane Đuričić (23), golim grudima na Fejsbuku je čestitala najveći hriščanski praznik Vaskrs.

Sanja, koja je kao i njena poznatija rođaka, na hirurške operacije je potrošila oko 10.000 evra, na društvenu mrežu je postavila veoma provokativne fotografije, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije uz fotografiju na kojoj joj grudi pokriva samo kosa čestitala najveći hrišćanski praznik.

"Srećan praznik svima", napisala je Sanja.

Podsetimo, Tijana i Sanja su postale poznate kada su se na internetu pojavile njihove fotografije iz noćnog provoda koje su šokirale javnost svojim izgledom. Iako su ih nazivali "rugobama", "nakazama", "greškom prirode", "antireklama za plastičnu hirurgiju", one su ostale dosledne tome da je na njima sve lepo.

Za Sanju, kako je rekla ranije, uopšte nije važno šta svet misli o njoj i jedino joj je bitno da je srećna i da ima podršku svoje porodice.

Tijana i Sanja
Tijana i Sanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track