Srbi su narod sa srcem jaguara!

Vudu sveštenica ekskluzivno za Kurir

Srbi su narod sa srcem jaguara!

Društvo -
Maestra Arko Iris (28) iz Argentine, koja uz pomoć različitih rituala priziva duhove i oslobađa ljude od loše energije i crne magije, odnedavno je beogradska snajka

BEOGRAD - Došla da pomogne!Srbi nisu omiljen narod u svetu, a ta mržnja izaziva dosta loše energije. U vašem gradu osetila sam prisustvo duša poginulih kroz vekove, ali i njihovo nezadovoljstvo jer se ne zna prava istorija vaših predaka. Srećom, to će se ubrzo promeniti jer ste vi narod sa srcem jaguara - kaže na početku razgovora za Kurir vudu sveštenica Maestra Arko Iris (28) iz Argentine, ne želeći da otkrije više detalja o istini na čije obelodanjivanje naši preci čekaju.Ozbiljan procesInače, ova mlada žena odnedavno je beogradska snajka. Supruga je upoznala u svojoj zemlji, ali je odlučila da se s njim preseli u Srbiju.- Vudu nije puko bockanje vudu lutkica i crna magija, to je religija u kojoj se uz pomoć različitih rituala prizivaju bogovi i duhovi da pomognu ljudima da se oslobode loše energije, duhova, crne magije... To je ozbiljan proces i, ukoliko se njime ne vlada, može da bude opasan - upozorava vudu sveštenica, kojoj je tajne vudua, kad je imala trinaest godina, otkrila njena baba.Kaže da se duhovi koje priziva nalaze u drugačijoj dimenziji, na astralnom planu, i da oni imaju više energije od nas.Darovanje krvi- U vuduu ništa nije džabe, pa tako, pre nego što pozovem bogove ili duhove, prinosim im darove. To mogu biti novac, kukuruz, med, cveće, čajevi, ruže... Lošim duhovima daruje se krv, vudu lutkice, kosti. Za određeni problem prizivam određenog duha ili boga i oblačim specijalnu odoru, a on ulazi u moje telo dok sam u transu. S obzirom na to da se dolazi u kontakt s ljudima nezamislivo jakom energijom, ovaj proces može biti izuzetno opasan za osobe koje ne vladaju ritualom. U većini slučajeva prvo se jave loši duhovi, jer su željni svetlosti, i ako neko ne zna da ih kontroliše, nastaje problem. Duh može da navede na samoubistvo ili izazove smrt u porodici - priča sveštenica, koja gledanjem u karte ili dodirom može da otkrije da li je osoba pod uticajem loše energije ili crne magije.

Opasne vudu lutkiceSveštenica nije želela da mnogo priča o vudu lutkicama. Kako kaže, i ono što se zna nije dobro.- Znam da ih pravim, isto tako kao što sam morala da naučim da prinosim krv žrtve na oltar, ali dala sam zakletvu da ću samo pomagati ljudima i to radim isključivo prizivajući bogove i dobre duhove - kaže Maestra.

Hitler je vladao crnom magijomVudu sveštenica kaže da je Hitler, bez svake sumnje, vladao vudu magijom.- Nijedan čovek ne može da ima toliku moć nad drugim ljudima a da se ne „hrani“ njihovom patnjom - tvrdi ona.

Portal za izgubljene dušeDo sada je, kako kaže, ritualima čistila duše, lečila razne povrede, ali i čistila kuće od duša preminulih.- To su duše koji nisu napustile ovaj svet i razlikuju se od duhova s kojima radim. One nisu opasne ali svojom energijom negativno utiču na ukućane. U ekstremnim slučajevima dešava se da ih u snu izgrebu. Tim dušama dajem svoje telo kao portal da dođu do svog utočišta - objašnjava sveštenica i dodaje da joj ti rituali oduzimaju mnogo energije, ali da ipak njih najčešće radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track