SRBIN HOĆE DA PLATI PUT: Želim da spojim Hajrudina i Zlatana u Parizu

Otac fudbalera Milana

SRBIN HOĆE DA PLATI PUT: Želim da spojim Hajrudina i Zlatana u Parizu

Fudbal -
Radoja Simić, otac fudbalera Stefana Simića zainteresovan je da pomogne da se dečak i švedski fudbaler sretnu u glavnom gradu Francuske, i tako ispuni poslednju želju obolelom Hajrudinu

BEOGRAD - Radoja Simić, otac Stefana Simića, fudbalera Milana želi da plati put dečaku Hajrudinu Kamenjašu (8) u Pariz kako bi mu ispunio poslednju želju da se upozna sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Simić je kontaktirao redakciju Kurira i raspitivao se za detalje kako bi mogao da pomogne u ovom slučaju.

"Pratili smo pažljivo celu priču oko malog Hajrudina i duboko nas je potresla želja Hajrudina. Nazvao me sin Stefan koji igra u Milanu i zamolio da prenesem njegovu želju. Stefan želi da plati troškove za avionsku kartu Hajrudinu i njegovoj majci kako bi otišli u Pariz i sreli se sa Zlatanom. To je ono što mi možemo da uradimo", rekao je za Kurir sport Radoja Simić.

Njegov sin, Stefan Simić (18, 187), inače kapiten omladinske reprezentacije Češke, od nedavno je član Milana. Zimus je iz praške Slavije za 440.000 evra stigao u Đenovu, a Milan je ovog leta otkupio njegov ugovor i potpisao ga na pet godina. Mladi Srbin, koji igra na mestu štopera, zbog načina igre se najavljuje kao novi Nemanja Vidić.

Stefanovi roditelji su poreklom iz Prijedora, a posle rata na prostorima bivše SFRJ preselili su se u Prag, gde je mali Stefan počeo ozbiljnije da se bavi fudbalom. Prošao je mlađe kategorije Slavije, u čijem je dresu debitovao kao 16-godišnjak.

Hajrudin Kamenjaš iz Vareša je oboleo od teškog oblika karcinoma i lekari su saopštili da mu je preostalo još oko mesec dana života. Hajrudin je kao poslednju želju istakao da hoće da upozna svog idola Zlatana Ibrahimovića, ali je švedski reprezentativac poručio da ne može da dođe u BiH.

Pitanje je da li Hajrudin ima dovoljno snage za put u Pariz, ali dobra volja porodice Simić je za svaku pohvalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track