SREMSKA MITROVICA: Obili butik i ukrali dečiju robu vrednu 1.225.000 dinara!

Okončana serija provala

SREMSKA MITROVICA: Obili butik i ukrali dečiju robu vrednu 1.225.000 dinara!

Crna Hronika -
Četvorica mladića osim provale butika sa dečijom odećom obili su i butik muške odeće u Staroj Pazovi, kiosk u Novom Slankamenu, prodavnicu u Karlovčiću i dve privatne kuće u Novim Banovcima, iz kojih su krali odeću, cigarete, sladoled i alat

SREMSKA MITROVICA - Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je danas da je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su pljačkali butike, prodavnice i kuće. Uhapšeni su Ž. Š. (24) i S. J. (20) iz Batajnice i D. J. (20) i D. J. (26) iz Novih Banovaca.

Oni se terete da su krajem juna obili butik dečje garderobe u Staroj Pazovi i ukrali odeću u vrednosti oko 1.225.000 dinara. Deo ukradene odeće osumnjičeni su prodali a jedan deo je pronađen i vraćen vlasniku. Takođe se sumnja da su naizmenično, od aprila do jula, obili butik muške odeće u Staroj Pazovi, kiosk u Novom Slankamenu, prodavnicu u Karlovčiću i dve privatne kuće u Novim Banovcima, iz kojih su krali odeću, cigarete, sladoled i alat.

Tim krivičnim delima pričinjena je materijalna šteta veća 751.000 dinara.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju tih krivičnih dela, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu i protiv jednog petnaestogodišnjaka, piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track