SREMSKA MITROVICA: Trojica uhapšena zbog porodičnog nasilja!
Foto: Kurir

Završili u pritvoru

SREMSKA MITROVICA: Trojica uhapšena zbog porodičnog nasilja!

Crna Hronika -
S.M se tereti da je pija nasrnuo na ćerku, Z.T. nasrnuo na nevenčanu suprugu i sina, a P.B. da je nožem nasrnuo na suprugu i terao je iz kuće

SREMSKA MITROVICA - Policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, su u tri odvojena slučaja po ovlašćenju nadležnog tužioca odredili zadržavanje do 48 sati, osumnjičenima S.M. (59) i Z.T. (55) sa područja Sremske Mitrovice i P.B. (74) iz Inđije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičeni S.M. je, pod dejstvom alkohola, fizički nasrnuo na ćerku i naneo joj lake telesne povrede, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Protiv njega je podneta i krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice nakon što je nožem napao policajca prilikom intervencije.

Z.T. je, pod uticajem alkohola, fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu i sina, dok je P.B. pod dejstvom alkohola nožem pretio suprugi i terao je iz kuće.

Posle saslušanja u nadležnom tužilaštvu, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana, navodi se u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track