Sretko iseckao i Cvetka Simića?

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Klupko se odmotava. Ubistvo Cvetka Simića (44), čije je telo bez glave, ruku i nogu pronađeno u martu u zagrebačkom jezeru Jarun, biće jedna od tema razgovora Sretka Kalinića sa

sretko kalinić, cvetko simić, zemunski klan, miloš simović

BEOGRAD - Klupko se odmotava.
Ubistvo Cvetka Simića (44), čije je telo bez glave, ruku i nogu pronađeno u martu u zagrebačkom jezeru Jarun, biće jedna od tema razgovora Sretka Kalinića sa specijalnim tužiocem. Prema nezvaničnim informacijama, posle hapšenja glavnog egzekutora „zemunskog klana“ i njegovog nekadašnjeg „kolege“ Miloša Simovića hrvatska policija je u jednom od „štekova“ koji su njih dvojica koristili u Zagrebu pronašla Simićevu krv.

- Kalinić tokom boravka u pritvoru u Hrvatskoj nije detaljno ispitivan o ovom zločinu, jer se čekalo da bude izručen Srbiji. Nema sumnje da će srpskog specijalnog tužioca zanimati svaki detalj vezan za to - otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

On objašnjava da se za pokretanje ovog slučaja s mrtve tačke čekala Kalinićeva ekstradicija Srbiji, kako bi se istraga o obračunu pripadnika srpskog podzemlja vodila u našoj zemlji.
- Da je istraga pokrenuta u Hrvatskoj, rešavanje misterije Simićevog ubistva moglo bi da oduži Kalinićevo izručenje - kaže sagovornik Kurira.

Cvetko Simić, čovek koji se pominjao kao blizak srpskom podzemlju i čiji je nadimak bio Preletač, ubijen je 8. marta. Njegovo izmasakrirano telo pronađeno je nekoliko nedelja pošto je prijavljen nestanak.

Izvor Kurira navodi i da se ne isključuje mogućnost da bi za Simićevu smrt istraga mogla da bude pokrenuta protiv oba bivša „pajtosa“, i Kalinića i Miloša Simovića.

- Naime, spekuliše se da je upravo ubistvo Simića bilo inicijalna kapisla da Simović pokuša da ubije Kalinića u Hrvatskoj. Ne isključuje se ni mogućnost da će njih dvojica nastojati da jedno drugom natovare ovaj zločin, ali ni to da na kraju obojica podele optuženičku klupu - zaključuje naš sagovornik.


J. Spasić - T. Ivančević

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ofk

  ofk

  Ma to je vec dosadno.Vec smo se navikli na seckanje...

  53 Odgovori 
 • Simke

  Simke

  Trebalo bi podrzati medjusobno likvidiranje kriminalaca bar nece biti uhapseni i na racun naroda uzivati u zatvoru i odmarati se dok neizadju napolje,sto ih je manje to je bolje za sve.

  27 Odgovori 
 • Đokara

  Đokara

  Pa,taj Kalinić pravo čudo(vište)!

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ivan

  ivan

  Ma bez razmišljanja kad SVE što je potrebno ispriča metak u čelo, pružao otpor i dovidjenja pa tako i ostale koje treba hraniti toliko godina a taj predvidjen trosak za 40.godina kazne dati GLADNIM i NESRETNIM POŠTENIM LJUDIMA !

  7 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!