Sretko iseckao i Cvetka Simića?

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Klupko se odmotava. Ubistvo Cvetka Simića (44), čije je telo bez glave, ruku i nogu pronađeno u martu u zagrebačkom jezeru Jarun, biće jedna od tema razgovora Sretka Kalinića sa

sretko kalinić, cvetko simić, zemunski klan, miloš simović

BEOGRAD - Klupko se odmotava.
Ubistvo Cvetka Simića (44), čije je telo bez glave, ruku i nogu pronađeno u martu u zagrebačkom jezeru Jarun, biće jedna od tema razgovora Sretka Kalinića sa specijalnim tužiocem. Prema nezvaničnim informacijama, posle hapšenja glavnog egzekutora „zemunskog klana“ i njegovog nekadašnjeg „kolege“ Miloša Simovića hrvatska policija je u jednom od „štekova“ koji su njih dvojica koristili u Zagrebu pronašla Simićevu krv.

- Kalinić tokom boravka u pritvoru u Hrvatskoj nije detaljno ispitivan o ovom zločinu, jer se čekalo da bude izručen Srbiji. Nema sumnje da će srpskog specijalnog tužioca zanimati svaki detalj vezan za to - otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

On objašnjava da se za pokretanje ovog slučaja s mrtve tačke čekala Kalinićeva ekstradicija Srbiji, kako bi se istraga o obračunu pripadnika srpskog podzemlja vodila u našoj zemlji.
- Da je istraga pokrenuta u Hrvatskoj, rešavanje misterije Simićevog ubistva moglo bi da oduži Kalinićevo izručenje - kaže sagovornik Kurira.

Cvetko Simić, čovek koji se pominjao kao blizak srpskom podzemlju i čiji je nadimak bio Preletač, ubijen je 8. marta. Njegovo izmasakrirano telo pronađeno je nekoliko nedelja pošto je prijavljen nestanak.

Izvor Kurira navodi i da se ne isključuje mogućnost da bi za Simićevu smrt istraga mogla da bude pokrenuta protiv oba bivša „pajtosa“, i Kalinića i Miloša Simovića.

- Naime, spekuliše se da je upravo ubistvo Simića bilo inicijalna kapisla da Simović pokuša da ubije Kalinića u Hrvatskoj. Ne isključuje se ni mogućnost da će njih dvojica nastojati da jedno drugom natovare ovaj zločin, ali ni to da na kraju obojica podele optuženičku klupu - zaključuje naš sagovornik.


J. Spasić - T. Ivančević

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ofk

  ofk

  Ma to je vec dosadno.Vec smo se navikli na seckanje...

  53 Odgovori 
 • Simke

  Simke

  Trebalo bi podrzati medjusobno likvidiranje kriminalaca bar nece biti uhapseni i na racun naroda uzivati u zatvoru i odmarati se dok neizadju napolje,sto ih je manje to je bolje za sve.

  27 Odgovori 
 • Đokara

  Đokara

  Pa,taj Kalinić pravo čudo(vište)!

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ivan

  ivan

  Ma bez razmišljanja kad SVE što je potrebno ispriča metak u čelo, pružao otpor i dovidjenja pa tako i ostale koje treba hraniti toliko godina a taj predvidjen trosak za 40.godina kazne dati GLADNIM i NESRETNIM POŠTENIM LJUDIMA !

  7 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Austrija je blizak i odan pristalica Srbije na putu ka EU Sebastijan Kurc šef austrijske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!