SRPSKA SILIKONKA O DVOJNICAMA: Prosečne su, preporučujem im mog hirurga!
Foto: Facebook

Konkurencija

SRPSKA SILIKONKA O DVOJNICAMA: Prosečne su, preporučujem im mog hirurga!

Stars -
Ove dve devojke izgledaju prosečno. Ništa specijalno, ali bih volela da ih vidim uživo, jer iz ličnog iskustva znam da fotke nisu realne, rekla je Đuričićeva
Konkurencija.Srpske silikonske kraljice Tijana Đuričić i Sanja Jojić koje su dobile konkurenciju u Australijnkama Anu i Lusi Desinke, ne osećaju se ugroženo jer su bolje i lepše od njih.
"Ove dve devojke izgledaju prosečno. Ništa specijalno, ali bih volela da ih vidim uživo, jer iz ličnog iskustva znam da fotke nisu realne", rekla je Tijana Đuričić.
Ana i Lusi su uradile identične procedure popunjavanja usana filerima, imaju implante u grudima i lažne obrve i trepavice. Ove dve mlade žene iz Perta provode svaki trenutak zajedno: kada su budne ne odvajaju se. Kada spavaju - to čine zajedno u istom krevetu. Žive sa majkom, a imaju i zajedničkog dečka, i veruju da je ovo savršena situacija za jednu vezu. Iako su ranije imale različite momke, to su bila braća ili najbolji drugovi.
"Nama to nije čudno. Imamo istog dečka i sve troje delimo isti krevet. Savršena situacija za jednog muškarca. Imamo isti ukus po pitanju svega, pa je logično da želimo i istog dečka. Zajedno imamo seks, svaki sastanak je utroje. Ili tako ili nikako", rekla je Lusi.
Srpksa silikonka Tijana svog dečka ne bi delila ni sa kim.
"Svog dečka ne bih delila ni sa kim", kratko je odgovorila. Ipak, postoji jedna stvar koju bi ona rado učinila. Anu i Lusi bi bez razmišljanja odvela kod svog plastičnog hirurga.
"Upoznala bih devojke sa mojim hirurgom. On je najbolji na svetu i svima bih ga preporučila", otkriva Tijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track