SRPSKE PEVAČICE PUSTILE BRADU: Naša estrada ide u korak s Evropom!
Foto: Fotomontaža

Ne zaostaju

SRPSKE PEVAČICE PUSTILE BRADU: Naša estrada ide u korak s Evropom!

Stars -
Pobeda austrijske predstavnice Končite Vurst na takmičenju za Pesmu Evrovizije navela nas je da se našalimo sa našim poznatim ličnostima i dodamo im bradu
1 / 5 Foto: Fotomontaža

Sve je stalo, samo brada raste.Bradata žena Končita Vurst, zbog koje će se 60. jubilarna Pesma Evrovizije dogodine održati u Austriji, zaludela je Evropu! Opsednutost njenim neobičnim izgledom nije zaobišla ni Srbiju, pa je mnogo onih koji podržavaju njenu nesvakidašnju pojavu, zahvaljujući kojoj se izborila sa predrasudama.Kako bi bile u korak s vremenom, Kurir je trendi bradom „obradio“ nekoliko naših najpoznatijih pevačica. A da li bi im to donelo još više popularnosti, procenite sami!

CecaBRADATA SRPSKA MAJKA!Kad bi Ceca ovakva izašla pred huligane, teško da bi smeli da priđu njenom sinu Veljku! Tuča u kojoj su ga Zvezdini navijači pretukli ispred kuće imala bi potpuno drugačiji epilog. Svi oni bi glavom i bradom počeli da navijaju za Partizan!

BrenaĐIHA-ĐIHA...Da je Brena svojevremeno nosila ovakvu bradu Saša Popović joj nikada ne bi dozvolio da ga jaše! Verovatno bi uzjahao on nju...

SekaSRPSKI AZIS!Srpskoj pevačici koja ne izbija iz teretane samo je još brada falila, pa da zaseni i bugarsku zvezdu Azisa! Pun pogodak bi bio još da je uspela da nabaci najbolju nadogradnju brade s ličnim potpisom svog „kreatora“ Končite Vurst.

KarleušaNE VREDI...Jeleni Karleuši bi se razbežalo i onih hiljadu fanova sa Ušća da su je videli s bradom! Što bi i ona sama rekla: „Ne vredi, ne vredi...“. Nekome ništa ne pomaže!

EminaISTA SULJO!Emini Jahović bi brada mogla da donese nove angažmane u turskim serijama. Eh, da se samo dosetila pre, mogla je da se oproba i kao Sulejman Veličanstveni!

MarijaBRADA, JER ŽENE TO VOLE!Mariji Šerifović bi brada mogla da donese mnogo uspeha kod riba! Otkako je priznala da voli žene, mora mnogo više da vodi računa i o tome šta žene vole...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja