SRUŠILI PAB: Navijači Liverpula I u kafiću pored Enfilda slavili pobedu nad Sitijem

Strast

SRUŠILI PAB: Navijači Liverpula I u kafiću pored Enfilda slavili pobedu nad Sitijem

Fudbal -
Na snimku koji je pred vama možete da vidite reakciju navijača Liverpula kod golova Sterlinga i Škrtela, kojima je tim trenera Rodžersa poveo sa 2:0, zatim njihovu veru i podršku ekipi u kriznim momentima kada je Siti poravnao na 2:2 i oduševljenje prilikom gola Kutinja, kojim je domaća ekipa došla do bodova

Fudbaleri Liverpula savladali su u derbiju ne samo 34. kola već možda i čitave Premijer lige Mančester siti sa 3:2 i došli na korak od titule koju čekaju još od 1990. godine, a osim na Enfildu gde je čitav meč bio veoma emotivan, uzbudljivo je bilo i u pabu nedaleko od stadiona.

Pristalice "redsa", koje nisu uspele da dođu do ulaznice za meč, koji je za njih iomao poseban značaj jer je obeležavano četvrt veka od velike tragedije navijača "redsa" u Hilsoborou, gde je 96 pristalica Liverpula poginulo.

Na snimku koji je pred vama možete da vidite reakciju navijača Liverpula kod golova Sterlinga i Škrtela, kojima je tim trenera Rodžersa poveo sa 2:0, zatim njihovu veru i podršku ekipi u kriznim momentima kada je Siti poravnao na 2:2 i oduševljenje prilikom gola Kutinja, kojim je domaća ekipa došla do bodova.

Svi u pabu, veoma emotivno su iščekivali poslednji zvižduk arbitra Marka Klatenburga, a kada je označen kraj meča, kao i na stadionu, nastalo je veliko slavlje i uverenje da su "redsi" napravili krupan korak ka tituli, koju kapiten Džerard i navijači čekaju 24. godine.

http://www.youtube.com/watch?v=Mg0GADPK7eE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track