Šta sanjaju žene, a šta muškarci?

Saznajte

Šta sanjaju žene, a šta muškarci?

Život -
Žene su i dok spavaju opterećene emocijama, lažima, prevarama, neverstvima i svađama, a jači pol najčešće „muče“ prirodne katastrofe, poplave i požari

Razlike u načinu razmišljanja između dva pola utiču i na snove, smatraju britanski psiholozi.

Žene su i dok spavaju opterećene emocijama, lažima, prevarama, neverstvima i svađama, a jači pol najčešće „muče“ prirodne katastrofe, poplave i požari, češće sanjaju nepogode, zaraze i insekte, a dame raskide prijateljskih i emotivnih veza.

Stručnjaci upozoravaju da snovi o međuljudskim odnosima, zbog naglašenih osećanja, kod žena mogu da izazovu noćne more. Stres koji izazivaju vremenom može da dovede do nesanice.

U ispitivanju je učestvovalo 45 muškaraca i žena od 25 do 57 godina, koji su najčešće sanjali otmice, ubistva i razne oblike fizičke agresije, dok su na drugom mestu bile svađe, prevare i poniženja.

U trećoj kategoriji naprijatnih snova nalaze se oni koji su posledica straha od neuspeha, kao i oni koji vode ka bespomoćnosti, smrti i raznim bolestima, a najređe su u pitanju razna „čudovišta“, vampiri, duhovi i vanzemaljci.saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track