STAMPEDO: Čileanci rušili sve pred sobom, izveštači Kurira čudom ostali nepovređeni (FOTO I VIDEO)
Foto: Dado Djilas

Haos na Marakani

STAMPEDO: Čileanci rušili sve pred sobom, izveštači Kurira čudom ostali nepovređeni (FOTO I VIDEO)

Brazil 2014 -
Odjednom i izveštači Kurira našli su se u središtu velike tuče, jer se konsolidovano obezbeđenje predvođeno jakim policijskim snagama obračunavalo sa razularenom masom Južnoamerikanaca baš u medija centru
1 / 13 Foto: Dado Djilas

Horor scene na Marakani.

Pola sata pred meč između Španije i Čilea na Marakani je zavladao totalni haos. Stotine čileanskih navijača probilo je zaštitnu ogradu i pored malobrojnih redara uletelo je bez ulaznica u unutrašnjost stadiona. Odjednom i izveštači Kurira Milan Rašević i fotoreporter Dado Đilas našli su se u središtu velike tuče, jer se konsolidovano obezbeđenje predvođeno jakim policijskim snagama obračunavalo sa razularenom masom Južnoamerikanaca baš u medija centru.

Prštalo je na sve strane oko nas! Nijedna od zaraćenih strana se nije štedela, a kada se dogodi bitka poput kafanskih na Ibarskoj magistrali, onda najviše stradaju nedužni. U ovom slučaju to su bili novinari iz celog sveta, čija je oprema stradala u čileanskom stampedu. Izveštači Kurira mogli su na kraju konstatovati da su u teškom lomu ostali čudom nepovređeni što se ne može reći za stanje naše opreme o čijoj će šteti procenu dati policijski uviđaj.

http://www.youtube.com/watch?v=2IQqY5GmQCQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track