STANDARD: Amerikanci sašili specijalne haljine za Cecu

Folk diva zvezda premijernog izdanja „Bravo šoua“

STANDARD: Amerikanci sašili specijalne haljine za Cecu

Stars -
Svetlana Ražnatović presvlačila se četiri puta, pa je tako za svaku numeru imala i novu odevnu kombinaciju na fascinantnoj bini
1 / 3

Svetski, a naše!Snimanje prve emisije „Bravo šoua“, koji će uskoro početi da se emituje na Pinku, traje već nekoliko dana. Svetlana Ražnatović se čak četiri puta presvlačila, pa je tako za svaku numeru imala novu haljinu. Jedna - „šeril hil“ - kupljena je u Beogradu, a ostale su „eugene“ i specijalno su za folk zvezdu šivene u Americi. Cecu su na sceni pored velikog orkestra pratila 52 igrača.

Blistali... Vlada Stanojević, Ceca i Nina Radulović Lečić
Blistali... Vlada Stanojević, Ceca i Nina Radulović Lečić

- Oduševljena sam ovim studijom i generalno pristupom šou-programu. Zaista, do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku na ovolikom trudu. Scena je impozantna i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati na TV ekranu. Meni je bilo super dok sam snimala svoje pesme i super sam se provela u društvu ogromne ekipe ljudi koja radi za Pink jer je energija prštala na sve strane - izjavila je Ceca, koja se nakon obavljenog posla pozdravila sa Željko Mitrovićem.I za zvezde „Granda“ biće mesta u novoj emisiji „ružičaste televizije“, a Milica Pavlović i Katarina Grujić jedine su predstavnice „Grand produkcije“ koje su do sada snimale svoje numere.

Prijatelji... Ceca i Željko Mitrović
Prijatelji... Ceca i Željko Mitrović

- Na ovoj sceni ima mesta za sve one koji vredno rade na svojim karijerama i koji imaju hitove. Milica Pavlović je zaista zaslužila da se pojavi u emisiji „Bravo šou“ jer uvek spremi sjajan nastup. Nikada nećemo meriti po tome ko je u kojoj produkciji, već koliki hit ima i da li je spreman da napravi dobar nastup na ovoj spektakularnoj sceni koja daje velike mogućnosti - izjavio je Darko Popović, Mitrovićev savetnik za program.

Haris DžinovićOD „MUŠTULUKA“ DO OĐILEHaris Džinović je na sceni bio u svom starom maniru, a pored novog hita „Muštuluk“, zapevao je i stare hitove iz perioda grupe Sar E Roma. Na snimanju su bili i Viki Miljković, Aco Pejović, Leksington i Tropiko bend i Milan Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track