Stanija dobila vaške na Farmi!

Stanija dobila vaške na Farmi!

Stars -
Maneken je stavio njenu glavu u krilo i, kada je razgrnuo vlasi, imao je šta i da vidi - najezda malih sitnih vaši milila je po njenoj kosi

Iako Stanija Dobrojević ne spada u onu grupu farmera koja ne vodi računa o ličnoj higijeni, upravo njoj se dogodio maler, jer je prva dobila vaške na imanju u Lisoviću.

Naime, starleta nije ni slutila da će umetak kose koji je ponela sa sobom u Farmu biti stanište malih parazita koji će joj zagoračati život.

"Stanija se već nekoliko dana ne vadi ruke iz kose i stalno se češka, što su primetili gotovo svi farmeri, i ne sluteći da je ona dobila vaške. Starleta je u početku prvo pomislila da svrab proizlazi zbog toga što je voda na imanju prava izvorska i zbog šampona koji je na imanju promenila", priča izvor i nastavlja:

"Opšte je poznata stvar da ovi dosadni paraziti napadaju nečiste i prljave osobe, što se za Staniju nikako ne bi moglo reći. Dok su sedeli u dvorištu imanja, ona se požalila Filipu da je strašno svrbi glava, te ga je zamolila da joj pregleda kosu. Maneken je stavio njenu glavu u krilo i, kada je razgrnuo vlasi, imao je šta i da vidi - najezda malih sitnih vaši milila je po njenoj kosi. Sav uspaničen i bled, jedva je progovorio: “Tebi je glava puna vaši”, na šta je starleta skočila kao oparena. Od njih dvoje ne zna se ko je više bio u panici - da li Stanija, koja kroz suze u neverici premotavala film u pokušaju da se seti kako ih je dobila, ili Filip, koji je tvrdio kako i on sigurno ima vaši s obzirom na to da zajedno spavaju. Nakon što ga je starleta pregledala, ustanovili su da je maneken bezbedan, pa su zajedno pozvali Zadrugu da im dostavi šampon kako bi se gamad što pre uništila. U želji da sakriju ovu neprijatnost od ostalih farmera, njih dvoje su se zavetovali na ćutanje, a starleta, čim je dobila preparat, pročitala je upustvo i brže-bolje ga je primenila. Ipak, ovu vest Stanija nije mogla da skriva od farmera, pa im je obelodanila istinu da je dobila vaši, na šta su se oni slatko svi skupa smejali", završava izvor.

Inače, starleta je ukapirala da je vaške dobila od umetka kose gde su se one i nastanile, a s obzirom na to da ga stavlja samo kad je žurka, ona nije obratila pažnju, što je bilo dovoljno da vaši pređu na nju.Po svemu sudeći, Stanija će pored ljubavi na imanju pamtiti boravak u Farmi i po ovom nemilom iskustvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track